• molnár anna •

Rólam

Ismerj meg!

Önismereti utan 14-5 évesen indult: láttam magam előtt egy halvány utat, de nem akartam rálépni. Nem vonzott. Úgy döntöttem inkább megismerem magam, a testem-lelkem szerkezetét, működését, és megépítem a saját utam. Érdeklődtem az egészséges étrendek, életmódok, mozgásformák, a nőiségem, az emberi viselkedés, a tiszta, igaz, szerelem és szeretet alapú kapcsolódások megismerése iránt. Nem értettem hogy emberek miért nem úgy cselekednek ahogy azt előzőleg kommunikálják, vagy ahogyan azt belül érzik. Nem értettem miért bódítják, tompítják magukat mindenféle tudatmódosító szerekkel, élvezeti cikkekkel, miért nem képesek örülni a világ apró csodáinak, a természetnek, és egymásnak. Meg akartam érteni az emberi elme és lélek működését. Megfigyeléseim és tanulmányaim az életmód (táplálkozás, testedzés, fitnesz), és a pszichológia felé vezettek. Klinikai szociális munkásként bejártam a segítői szféra különböző rétegeit – pszichiátriai és addiktológiai terápiás munkák, egyéni és csoportfoglalkozások, tanácsadás, krízis- és konfliktuskezelés, mediáció, család – és párterápia.

Egy kiégést követően pályát módosított HR irányba, végül IT recruiter találtam magamra. Ekkor már több helyen tartottam gerinctréning órákat, és építgettem a coaching praxisom. Egy külföldi kanyar után, 2018-ban megalapítottam a Joyfulness.Coach brandet, ami élménycoachingból indult, majd vezető- és vállalkozó fejlesztő coaching- mentoring folyamatokká alakult. A gerinctréning átalakult jógává, a tanácsadás coaching- mentoringgá, a fő tanítóim pedig a humanisztikus, CBT és pozitív pszichológia, valamint a buddhista és jógikus tanok mellett Simon Sinek, Jim Kwik, Joe Dispenza, Robin Sharma, Julie Smith, Danny Morel, Michael B. Bechwith, Goenka és sok más remek szakember és mester személyével és módszertanával egészültek ki.

Bárhol, bármilyen szerepemben dolgoztam két dolog érdekelt: hogy a kollégáim / vendégeim jól érezzék magukat a bőrükben, természetes állapotukból fakadóan váljanak motiválttá, ne égessék ki magukat, és hogy a fej, a csúcson lévő legfőbb vezető célját és szándékát pontosan értse mindenki vagy legalább azok kulcsemberek, akik munkája a legmeghatározóbb a rendszerben. Gyakran voltam híd a vezető és alkalmazottak között. Híd, amin az információ torzulás mentesen áramlik, híd, ami transzformálja a főnök gondolatait és kívánalmait a kollegák fele, és fordítva. Híd, amely összeköti a szükségletet a kínálattal. Számos esetben kiválasztódtam vezetőnek. Én nem akartam vezető lenni, csak tettem a dolgom, ami mintaként, példaként szolgált másoknak. 

Vezetőkkel, vállalkozókkal, kulcsemberekkel, döntéshozókkal találtam meg mindig is a legkönnyebben a közös hangot, egy idő után pedig már tudatosan választottam őket, célzottan velük kapcsolódtam. Azt éreztem, feladatom van velük, egyfajta szolgálat. Szolgálat arra hogy segítsem, támogassam a legfőbb vezetőket az univerzális értékek, egészséges és tiszta utak megtalálásában és megtartásában, legtisztább és legértékadóbb céljaik megvalósításában, testi-lelki egyensúlyuk megteremtésében, természetes örömük és boldogságuk felkutatásában és áramoltatásában.

Megértettem és megértem azokat a különleges embereket, akiket csak kevesen értenek meg. Ebből eredően egy megmagyarázhatatlan belső késztetést kezdtem érezni arra, hogy szolgáljam őket.

Génkulcsaimba kódolt életfeladatom (purpose) a tiszta utakra vezetés és a harmónia megteremtése. Sokak számára vágyott állapotok a lelki béke és belső nyugalom, a testi-lelki egyensúly és a megelégedettség állapota. A Joyfulness mentoring során ezen állapotok elérését és fenntartását segítem, tanítom. Hiszem, vallom és tapasztalom, hogy az életet lehet tisztán, könnyedén, játékosan és örömtelin élni, még a nehezebb, kihívásokkal teli pillanatokban is. Ez a Joyfulness.

Vízióm egy olyan vezetői, vállalkozói kultúra kialakítása és elterjesztése, ahol a tiszta univerzális értékek vallása és követése alap evidencia. Ahol a vezető legalább annyira jó és tiszta ember, mit amennyire jó és tiszta szakember  Egy csupa nagybetűs vezető, aki saját mintáján és viselkedésén keresztül mutat tiszta és követendő utat mások számára.

Azon dolgozom, hogy a vezetők és vállalkozók önismerete kreatív és komplex módon  fejlődjön, élvezettel találják meg a tiszta, egészséges és hosszú távon fenntartható öröm, boldogság és siker forrását és útját.

 

• keress bizalommal! •

Kapcsolat

A Joyfulness egy módszertan, egy életmód, egy életérzés. Egy érzelmi, fizikai, és mentális védelem, amely rezilienssé, rugalmassá és ellenállóvá tesz a külső és belső hullámzásokkal, változásokkal, kihívásokkal szemben.