JOYFULNESS = MINDFULNESS + CONSCIOUSNESS + JOY

Joyfulness

Mi az a Joyfulness?

A Joyfulness egy holisztikus, testi-lelki-szellemi egészségre és egyensúlyra törekvő és tanító rendszer, módszer, ami által megtanulod a gondolataid, érzéseid, kommunikációd és cselekedeteid párhuzamba és összhangba rendezni. Mély, tiszta, rétegzett és őszinte megértésbe és kapcsolatba kerülsz önmagaddal, amely következtében a kapcsolati rendszereidben is könnyebben és hatékonyabban funkcionálsz majd.

A program során megismered és megérted a belső folyamataidat, megtapasztalod a tudattalan működéseid. Megtanulod a szükségleteid felismerni, az érzéseid megélni, és a megfelelő keretbe, mederbe rendezni mindezt személyre szabottan, a saját tempódban, egy stabil és védett közegben. A folyamat végére képes leszel a különböző szerepeidben és élethelyzeteidben örömmel, tisztán, őszintén, flowban, kiteljesedve jelen lenni.

Joyfulness az, amikor:

* Természetesen és könnyedén jól érzed magad a bőrödben, minden szerepedben
* Élettel teli és igazi a mosolyod
* Egyszerre vagy határozott és szeretetteljes, kiegyensúlyozott és türelmes
* Energikus, vitális, lendületes, ugyanakkor harmonikus vagy
* Könnyed, következetes és hatékony vagy
* Az intuíciód élesen tiszta, amiben bátran megbízhatsz
* Minden egyértelmű, logikus, transzparens
* Könnyedséggel áramolsz a mindennapokban
* Nem akarsz menekülni, mert jó jelen lenni
* A kiteljesedésed, önmeghaladásod útján vagy 

 

A Joyfulness a belső békéd, testi – lelki – szellemi jólléted, összhangod és egyensúlyod alapja. Egy stabil én-erő állapot, egy belső rend és tartás, ami az élet hullámzásaival szemben egyben, rendben, egyensúlyban tart. Ez nem azt jelenti, hogy soha nem lesz rossz napod, soha nem lesz eleged, vagy soha többé nem leszel fáradt. A Joyfulness azt jelenti, hogy megtanulsz jól és könnyedén bánni az energiáiddal, életerőddel, valamint hogy a kihívásokkal szemben és azok ellenére is megtalálod a számodra leghatékonyabb, legkonstruktívabb, legkiteljesítőbb utakat és megoldásokat. A Joyfulness bárki számára elérhető állapot, célzott, kitartó és tudatos munkával pedig hosszú távon is fenntartható. Ebben a célzott, kitartó és tudatos munkában nyújtok számodra egy tág, sokrétű, komplex, ugyanakkor strukturált keretet, amelyben a saját tempód és igényeid szerint tudod megismerni, újraépíteni, és meghaladni önmagad.

A Joyfulness célja:

Az indokolatlan szenvedés megszüntetése, az önsorsrontás megállítása, a régi rossz hiedelmek és hitrendszerek felülírása, a destruktív szokások, minták és mantrák elengedése. A negatív minták és belső mantrák helyett új, konstruktív és könnyed, a kiteljesedésed és önmeghaladásod útján tartó módszereket és technikákat tanulsz meg alkalmazni.

A Joyfulness coaching - mentoring Neked szól, ha:

* Úgy érzed felborult az egyensúly a munkád és magánéleted között
* Romokban a testi-, lelki-, és mentális egészséged
* Képtelen vagy egy nyaraláson teljesen kikapcsolódni és tartósan feltöltődni
* Nincs jól működő rendszer és hasznos rutin az életedben
* Tehetetlennek érzed magad
* Úgy érzed kiégtél
* Elakadtál vezetői / házastársi / szülői szerepeidben
* Softskilljeidet fejlesztenéd
* Kapunyitasi, vagy kapuzárási pánikod van
* Új élethelyzetben kell helyt állnod, és szeretnéd a lehetőségeidhez mérten a legjobban csinálni
* Komplex a személyiségszerkezeted, ezért nehezen találsz megfelelő segítőt magadnak
* Fordulóponthoz ért az életed
* Szükséged van egy  vezérfonalra, mankóra
* Van egy álmod, amit régóta szeretnél megvalósítani
* Vágysz a harmóniára
* Szeretnéd visszakapni az életerőd
* Szeretnéd kiteljesíteni magad
* Szeretnél önmagad legtisztább, legfényesebb, legmagasztosabb verziója lenni

 

Mitől különleges és egyedülálló a Joyfulness coaching - mentoring?

Az általam tartott térben kimondhatod, megkérdezheted, megoszthatod azt amit máskor, máshol, másnak eddig nem tudtál, nem mertél, vagy nem akartál.

Több éves segítői folyamat eredményét tapasztalhatod meg néhány ülés, vagy akár már egy session után.

A Joyfulness programban 18 év tudatos és intuitív, szakmai és tapasztalati tudásának esszenciáját adom át saját igényeidre, szükségleteidre és céljaidra szabva. A programban alapos és rétegzett önismereti és gyakorlati elemekből építjük fel a saját, egyedi puzzle rendszered ami a Te saját kiteljesedésedhez, legtisztább önvalódhoz, őszinte boldogságodhoz és sikeredhez vezet.

 

Hogyan zajlik egy folyamat?

Mind az egyéni coaching és mentoring folyamat, mind pedig a csoportos folyamatban való részvétel alapfeltétele hogy kellően nyitott, tiszta, önreflektív és érett személyiség legyél, valamint legyen legalább egy célod, amit el szeretnél érni, és ezért a célért képes és hajlandó vagy lépéseket is tenni.

Miután felvetted velem a kapcsolatot, egy első állapotfelmérő üléssel kezdünk – amely történhet az online téren vagy élőben- , ahol megoszthatod részletesen aktuális kihívásaid, célod, vágyad, én pedig felmérem a témád összetettségét, szerkezetét. Ezt követően közösen összeállítjuk a személyre szabott Joyfulness programod úgy, hogy az Téged a leghatékonyabban szolgáljon.

A folyamatod 1-3 hónaptól  6-12 hónapon át akár 1-2 évig is eltarthat, témád, célod és szerkezeted függvényében. Ha elég átdolgozott a személyiséged, akkor egy rövidebb folyamat, vagy akár már néhány ülés is elegendő lehet számodra a várt eredmény eléréséhez, ha több minden vár átdolgozásra, akkor a folyamat valószínűleg hosszabb ideig eltart.

Menet közben folyamatosan reagálunk, reflektálunk egymásra és a fejlődési, változási dinamikádra, bármikor jelezheted ha úgy érzed gyorsítanál, lassítanál, ritkítanál vagy sűrítenél a programodon.

 

Mit kapsz a folyamatban?

Amellett hogy jelenlétet, maximális figyelmet, biztonságot, megértést, szakértelmet, visszakapod az életerőd, motivációd, lendületed, életörömöd egyensúlyod. Visszakapod önmagad egy sokkal teljesebb, töltöttebb és egészségesebb verzióját.

• keress bizalommal! •

Kapcsolat

A Joyfulness egy módszertan, egy életmód, egy életérzés. Egy érzelmi, fizikai, és mentális védelem, amely rezilienssé, rugalmassá és ellenállóvá tesz a külső és belső hullámzásokkal, változásokkal, kihívásokkal szemben.